Σώμα & Μυαλό • Συναισθηματικός κώδικας • NLP

Συναισθηματικός κώδικας

Τι είναι ο Συναισθηματικός Κώδικας;
Πολλά από τα δεινά μας οφείλονται σε αρνητικές συναισθηματικές ενέργειες που έχουν «παγιδευτεί» μέσα
μας. Ο κώδικας των συναισθημάτων είναι μια απλή και ισχυρή μέθοδος εύρεσης και απελευθέρωσης αυτών των παγιδευμένων ενέργειας.

 

Τι είναι το παγιδευμένο συναίσθημα;
Καθώς ζείτε μέσα στις ημέρες και τα χρόνια της ζωής σας, βιώνετε συνεχώς συναισθήματα
ένα είδος ή άλλο. Η ζωή μπορεί να είναι δύσκολη και τα συναισθήματα μπορεί μερικές φορές να αισθάνονται συντριπτική. Ολα να βιώσουμε την αόρατη επιδημία 5 αρνητικές συναισθηματικές ακραίες φορές. Οι περισσότεροι από εμάς θα μάλλον ξεχνάμε μερικές από αυτές τις προκλήσεις, αλλά, δυστυχώς, η επίδραση αυτών των γεγονότων μπορεί να μείνει μαζί μας με τη μορφή παγιδευμένων συναισθημάτων. Μερικές φορές, για λόγους που δεν κατανοούμε ακόμα, τα συναισθήματα δεν επεξεργάζονται πλήρως.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, αντί να δοκιμάσετε απλώς το συναίσθημα
και στη συνέχεια κινείται, η ενέργεια του συναισθήματος κάπως «παγιδεύεται» μέσα στο φυσικό
σώμα. Έτσι, αντί να ξεπεράσετε τη θυμωμένη στιγμή σας, ή μια προσωρινή περίοδο με θλίψη ή
η αρνητική συναισθηματική ενέργεια μπορεί να παραμείνει μέσα στο σώμα σας, ενδεχομένως προκαλώντας
σημαντικό σωματικό και συναισθηματικό άγχος.

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι έκπληκτοι να ανακαλύψουν ότι «συναισθηματικό τους
αποσκευές «είναι πιο κυριολεκτικά από ό, τι είχαν φανταστεί. Τα παγιδευμένα συναισθήματα αποτελούνται πραγματικά από καλά καθορισμένα μορφές και μορφές ενέργειας. Αν και δεν είναι ορατά, είναι πολύ αληθινά.
Ο κώδικας συναισθημάτων είναι μια μέθοδος που συχνά παράγει θαυμάσια αποτελέσματα και θαυμάσια οφέλη, τόσο σωματική όσο και συναισθηματική. Παρ ‘όλα αυτά, είναι μια σχετικά νέα ανακάλυψη και δεν  έχει μελετηθεί διεξοδικά. Βασίζεται στις προσωπικές παρατηρήσεις και εμπειρίες του Dr. Bradley
Νέλσον. πρέπει να αναλάβει 100% ευθύνη για τη δική σας υγεία, τόσο σωματική όσο και συναισθηματική. ο
Ο κώδικας των συναισθημάτων δεν πρέπει να παρερμηνεύεται ή να χρησιμοποιείται για τη διάγνωση της παρουσίας ή της απουσίας οποιουδήποτε ιδιαίτερη ψυχική, σωματική ή συναισθηματική ασθένεια.

NLP

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ NLP;

Είναι ένα σύνολο τεχνικών και μια μεθοδολογία που μας βοηθάει:

Αναρωτιόμαστε πολλές φορές «πώς κάνει κάποιος αυτό που κάνει;», «πώς σκέφτεται;», «πώς επεξεργάζεται τις εμπειρίες του», «πώς επικοινωνεί;», «πώς αποφασίζει», «πώς φέρνει τα αποτελέσματα που θέλει».

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που κάνουν ορισμένοι άνθρωποι και επιτυγχάνουν τα αποτελέσματα που θέλουν; Ποιο είναι το μυστικό τους; Και γιατί κάποιοι άλλοι, που νομίζουν ότι κάνουν τα ίδια πράγματα, δεν τα καταφέρνουν ή δεν είναι εξίσου αποτελεσματικοί;

Αυτή την ερώτηση έκαναν οι δημιουργοί του NLP, Dr. Richard Bandler – μαθηματικός και Dr. John Grinder – γλωσσολόγος, καθηγητές στο Πανεπιστήμιο Santa Cruz της California. Ήταν περίεργοι να δουν και να ψάξουν πως λειτουργεί το μυαλό ενός ανθρώπου όταν ενεργεί με τον τρόπο που ενεργεί.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ or ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ SKYPE
"Βρείτε και απελευθερώστε τις παγιδευμένες ενέργειές σας"
What does NLP stand for?

Neuro (Νεύρο)
– αναφέρεται, γενικά, στο νευρικό σύστημα ως σύστημα που λαμβάνει, μεταφέρει και επεξεργάζεται μηνύματα και εμπειρίες από το εξωτερικό περιβάλλον δια μέσου των αισθήσεών μας.

 

Linguistic (Γλωσσικός)
-– αναφέρεται στη μεγάλη σημασία και τη χρησιμότητα της γλώσσας, με την ευρεία έννοιά της, ως εργαλείο έκφρασης των εμπειριών, δηλαδή πώς δίνουμε νόημα στις εμπειρίες μας. Η “γλώσσα“ που χρησιμοποιούμε εδράζεται στις προσωπικές μας εμπειρίες και καλύπτει τόσο την “ψηφιακή”, δηλαδή προφορική γλώσσα (λέξεις), όσο και την “αναλογική” γλώσσα, δηλαδή τη γλώσσα των κινήσεων και εκφράσεων, αυτό που ονομάζουμε στο NLP “φυσιολογία”.

 

Programming (Προγραμματισμός)
-αναφέρεται στα προγράμματα του νου, με τον τρόπο που αυτά δημιουργούνται και προκύπτουν από την αλληλεπίδραση των δύο προηγουμένων στοιχείων, καθώς επίσης και στην αξιοποίηση των λειτουργικών αυτών προγραμμάτων που- κυρίως ασυνείδητα πλέον- επηρεάζουν και διαμορφώνουν τη συμπεριφορά μας για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου σκοπού.

Εντυπώσεις