Τάχυον – Θεραπεία µε κρυστάλλους

Τάχυον - Θεραπεία µε κρυστάλλους

Εφαρμογή

Οι θεραπευτές χειρίζονται ισχυρούς κρυστάλλους χαλαζία με ταχυόνα με ένα πεδίο περίπου τριάντα μέτρων. Ο δέκτης βρίσκεται ξαπλωμένος φορώντας άνετα ρούχα. Εάν υπάρχουν συγκεκριμένα σωματικά συμπτώματα (π.χ.
πόνος) είναι λογικό για τον θεραπευτή να εστιάσει την προσοχή εκεί. Μπορούμε επίσης να δεχθούμε συνεδρίες για την ενίσχυση του καθαρισμού των ενεργειακών κέντρων (τσάκρα). Είναι επίσης δυνατή η εργασία και η απελευθέρωση
συναισθηματικά μπλοκάκια που σχετίζονται με την περιστασιακή κατάσταση που λαμβάνει τη θεραπεία.

Αποτελέσματα
Οι συνεδρίες Ταχυόν έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικές στον πόνο, τραύματα, συναισθηματική απελευθέρωση, πληγές, εξισορροπητικά όργανα, διαταραχές, μαθησιακές δυσκολίες, αντιγήρανση, αυτοθεραπεία, αύξηση της ζωτικότητας, διαλογισμό, εσωτερική ειρήνη και πνευματική ανάπτυξη. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά λόγω των επιστημονικών με βάση τους εφευρέτες και δεδομένης της πληθώρας των πειραματικών στοιχείων.
Ο Yoan Sanket γνώρισε μια τόσο έντονη εμπειρία θεραπείας με το Tachyon. Το 1999 είχε  «Ευκαιρία» να συμβεί σε ένα τυπικό ατύχημα μοτοσικλετών. Κατά τη διάρκεια της πρόσκρουσης προκλήθηκε στην αέρα και προσγειώθηκε βάζοντας τα χέρια μπροστά και σπάζοντας τον καρπό του. Η κλασική θεραπεία είναι χειρουργική επέμβαση
και λεπίδα εμφύτευσης, αλλά δεν του άρεσε να έχει μέταλλο στο σώμα του. Σταμάτησε το χέρι του σε γύψο και επέλεξε να δώσει συνεδρίες ταχυόν στον εαυτό του. Η πληγή αποκαταστάθηκε πλήρως. Όταν ακτινογραφίες
του έδειξαν να υποβληθούν σε φυσιοθεραπεία, έλαβε τη γνώμη ότι δεν ήταν
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ or ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ SKYPE
"Θα μάθουμε έναν νέο τρόπο να αισθανόμαστε."
Τι είναι το τάχυον

Το 1966 ο κβαντικός φυσικός G. Feinberg όρισε ως Τάχυον το ενεργειακό πεδίο πάνω από την ταχύτητα του φωτός (όρος του κόσµου που βιώνουµε µε τις αισθήσεις µας). Το Τάχυον είναι πρωταρχική εκδήλωση της ενέργειας της πηγής – η γέφυρα µεταξύ του υλικού κόσµου και του άµορφου/ άπειρου. Είναι το ενεργειακό πεδίο που υπάρχει παντού στη φύση. Το ίδιο το Τάχυον δεν έχει χρώµα, ήχο ή δόνηση αλλά είναι η πηγή όλων των συχνοτήτων.

Πως εφαρµόζεται

Οι θεραπευτές χειρίζονται ισχυρούς Ταχυονισµένους κρυστάλλους χαλαζία µε πεδίο της τάξης των τριάντα µέτρων. Ο δέκτης είναι άνετα ξαπλωµένος φορώντας τα ρούχα του. Αν υπάρχει συγκεκριµένο σωµατικό σύµπτωµα (πχ πόνος) είναι λογικό να επικεντρωθεί προσοχή του θεραπευτή εκεί. Μπορεί επίσης κανείς να δεχθεί συνεδρία για ενδυνάµωση η καθαρισµό των ενεργειακών του κέντρων (chakras). Επίσης είναι δυνατό να δουλεύουν και να απελευθερώνουν συναισθηµατικά µπλοκαρίσµατα που συνδέονται µε την εκάστοτε κατάσταση.

Τα αποτελέσµατα Τα εργαλεία και οι συνεδρίες Τάχυον έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσµατικά σε πόνους, τραυµατισµούς, συναισθηµατική απελευθέρωση, τραύµατα, εξισορρόπηση οργάνων, διαταραχών, µαθησιακών δυσκολιών, αντιγήρανση, αυτοθεραπεία, αύξηση ζωτικότητας, διαλογισµού, εσωτερική γαλήνη και πνευµατική εξέλιξη.

Τα αποτελέσµατα είναι θεαµατικά λόγω του επιστηµονικού υπόβαθρου των εφευρετών και µας δίνεται πληθώρα πειραµατικών αποδείξεων.

Ο Yoan Sanket βίωσε µια τέτοια έντονη εµπειρία αυτοθεραπείας µε Τάχυον.

Το 1999 είχε την… τύχη να του συµβεί ένα σύνηθες ατύχηµα µε την µοτοσικλέτα κατά τη σύγκρουση εκτινάχθηκε στον αέρα και προσγειώθηκε βάζοντας µπροστά τα χέρια του σπάζοντας τον καρπό του. Η κλασσική αντιµετώπιση είναι χειρουργείο και εµφύτευση λάµας. Δεν επιθυµούσε να έχει µέταλλα στο σώµα του. Του ακινητοποίησαν το χέρι του µε γύψο και επέλεξε να δώσει συνεδρίες τάχυον και στον εαυτό του. Το τραύµα αποκαταστάθηκε πλήρως. Όταν έπειτα έδειξε τις ακτινογραφίες για να υποβληθεί σε φυσικοθεραπεία έλαβε τη γνωµάτευση ότι δεν χρειαζόταν.

Η ιστορία του

Στα τέλη του ’90 ο αµερικάνος επιστήµονας D. Wagner αναζητώντας λύση σε σοβαρό προσωπικό πρόβληµα υγείας, εµπνεύστηκε την κατασκευή ενός ειδικού θαλάµου. Ο θάλαµος αυτός επαναδοµεί φυσικά υλικά σε υποµοριακό επίπεδο 21 και τα µετατρέπει σε µόνιµες ενεργειακές πύλες. Αυτά τα υλικά/ εφαρµογές εστιάζουν και ενισχύουν το Τάχυον -την φυσική ενέργεια της Πηγής- ενισχύοντας ταυτόχρονα την ικανότητα του οργανισµού για αυτοθεραπεία και συνειδητή εξέλιξη.

Στη συνέχεια ο Wagner συνεργάστηκε µε τον Dr.Gabriel Cousens (µια παγκόσµια αναγνωρισµένη ιατρική αυθεντία) ο οποίος πρόσθεσε µε τη σειρά του την εµπειρία και την γνώση του. Έτσι γεννήθηκε η Advanced Tachyon Technologies (ATT) και το θεραπευτικό σύστηµα Τάχυον που κάνει χρήση αυτής της ενέργειας συνενώνοντας ολιστική ιατρική, επιστήµη και πνευµατικότητα. Αποτελεί µέρος των διδασκόµενων µαθηµάτων και πιστοποιείται ακαδηµαϊκά από το UISCA (UNIVERSITY OF INTERGRATED SCIENCE OF CALIFORNIA)

Εντυπώσεις