Γυναίκα-Άντρας σε Αρμονία

Αρσενικό-Θηλυκό: Αρμονία

Στην καθημερινότητα, στις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους έχουμε πολλές φορές την ψευδαίσθηση ότι κάποιος εκεί έξω θα έρθει και θα μας δώσει πληρότητα και ευτυχία. Κι όμως το κλειδί βρίσκεται μέσα μας.

Σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο, ερχόμαστε σε σύνδεση με τον πραγματικό μας εαυτό έτσι ώστε να ανακαλύψουμε σε ποια ηλικία βρίσκεται το αρσενικό και το θηλυκό κομμάτι μας. Έτσι συνειδητοποιούμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εξελιχθούμε και να έρθουμε σε πραγματική σύνδεση-αρμονία-εξισορρόπηση των αληθινών ποιοτήτων μεταξύ της αρσενικής και θηλυκής ενέργειάς μας.

Μέσα από τεχνικές επικοινωνίας και διαλογισμού out of body-trance meditation, πηγαίνουμε βαθιά στη μνήμη, συνειδητοποιούμε, μεταμορφώνουμε και ζούμε στο παρόν και το άμεσο μέλλον αυτό που πραγματικά είμαστε, αναδεικνύοντας την Αλήθεια μας.

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους-όλες και κυρίως για όσους θέλουν να δουλέψουν ως ζευγάρια.

Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή.

BOOK NOW
«Θα ανακαλύψουμε την ηλικία του ανδρικού και θηλυκού μέρους μας»
Μαρτυρία από τον αγαπημένο μας μαθητή

Όλη η αγάπη που μας γέννησε, που μας έφερε σε αυτή τη γη, σε αυτό το υπέροχο μέρος και
οδήγησε στην ενσάρκωσή μας, όλη αυτή η αγάπη που ζει στα κελιά μας, είναι το δώρο του διαλογισμού. Διεύρυνση, σύνδεση, άνοιγμα των ιδιοτήτων αυτής της ατμόσφαιρας. Και μια τεράστια αίσθηση ευγνωμοσύνης για όλα όσα είναι. Ευχαριστώ…

Μαρία Θεοδωρίδου

Testimonials