Σαμανική Θεραπεία

Συνεδρίες Σαμανικής Θεραπέιας

Σε μια σαμανική προοπτική, η πραγματική επούλωση – η πνευματική θεραπεία – δεν μπορεί να γίνει σε φυσικό επίπεδο. Η θεραπεία σημαίνει να επιστρέψετε στην ολότητα και η επιστροφή στην ολότητα είναι καθαρά εσωτερική δουλειά.

Οι σαμάνοι δρουν ως ένα είδος “κοίλου οστού”, ή ως ενδιάμεσοι, με τη συγχώνευσή τους με το πνεύματικό βασίλειο και συνδέονται με τα πνεύματα βοηθείας για να διοχετεύσουν τις ενέργειες και τη σοφία τους ώστε να βοηθήσουν στην επούλωση των ατόμων σε αυτή τη διάσταση.

Τα βοηθητικά πνεύματα των σαμάνων είναι σε θέση να διαγνώσουν την αιτία (αφού είναι πνεύματα, μπορούν να βλέποιυν όλα όσα συμβαίνουν στο πνευματικό επίπεδο) μιας ασθένειας, να δώσουν μια εικόνα και στη συνέχεια να βοηθήσουν και να διευκολύνουν την θεραπεία. Γι ‘αυτό, κατά τη διάρκεια μιας σαμανικής θεραπείας, ο σαμάνος πρέπει να πάει σε ένα σαμανικό ταξίδι για να ανακτήσει αυτή την ενέργεια και τις πληροφορίες – αυτός είναι ο πυρήνας της θεραπευτικής συνεδρίας. Επίσης, πολλά σαμάνοι θα εκτελέσουν ένα κομμάτι ενεργειακής εργασίας για να ενσωματώσουν τα αποτελέσματα του ταξιδιού τους, εντοπίζοντας και απελευθερώνοντας τα μπλοκαρίσματα ώστε να αυξηθεί η ικανότητα του σώματος να θεραπεύσει.

Πώς γίνεται

 

Μια τυπική περίοδος θεραπείας μπορεί να λάβει χώρα μέσα ή έξω, εξαρτάται από την προτίμηση του πελάτη. Όποια και αν είναι, η περιοχή πρέπει να είναι ήσυχη, ασφαλής και χαλαρωτική. Δημιουργείται ένας “ιερός χώρος”. Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στο άνοιγμα, την απελευθέρωση και την επούλωση. Με εφέ όπως αναμμένα κεριά, θυμίαμα ή καύση palo santo (ιερό ξύλο), βωμοί με κρυστάλλους ή ειδικές πέτρες, χαλαρωτική μουσική και άνετη θέση. Το πρώτο πράγμα που θα συμβεί είναι μια ανοιχτή συζήτηση μεταξύ του πελάτη και του σαμάνου. Γι ‘αυτό, ο σαμάνος θα κρατήσει έναν αξιοσέβαστο, μη κρίσιμο χώρο. Μπορούν να συζητήσουν την ιστορία του πελάτη και / ή πώς αισθάνεται η ψυχή του αυτή τη στιγμή. Ο σαμάνος θα εμπνεύσει και θα ενθαρρύνει τον πελάτη να σκάψει βαθύτερα στην ιστορία του και να ανοίχτεί πραγματικά καθώς και οι δύο κυνηγούν την αλήθεια και το θεραπευτικό δυναμικό.

Αυτές οι συνομιλίες είναι συνήθως αβίαστες και παραγωγικές, καθώς ο σαμάν είναι εκπαιδευμένος στην καλλιέργεια και την καλλιέργεια αυτού του ασφαλούς χώρου και ο πελάτης είναι διατεθειμένος να είναι διαφανής για να θεραπεύσει. Το μέρος για να ξαπλώνετε συνήθως συμπεριλαμβάνεται. Στη συνέχεια, μετακινούνται στο τελετουργικό έργο. Αυτή τη στιγμή, ο πελάτης μπορεί να βρίσκεται στην πλάτη τους, φορώντας χαλαρά και άνετα ρούχα. Ο σαμάνος θα αξιολογήσει έπειτα τα διάφορα ενεργειακά τους κέντρα (που συνήθως βρίσκονται στα 7 τσάκρα του σώματος). Σε αυτό το σημείο, ο σαμάνος μπορεί να αντιληφθεί πού αποθηκεύεται η περιττή ενέργεια, όπου μπορεί να απελευθερωθεί η στάσιμη ενέργεια και όπου μπορεί να τοποθετηθεί η ενδυνάμωση της ενέργειας. Ο σαμάνος είναι στη συνέχεια έτοιμος να αποκτήσει πρόσβαση σε μη συνηθισμένη πραγματικότητα και προχωρεί για να προκαλέσει έκσταση (κατάσταση εγκεφάλου) μέσω ρυθμικών κρουστών (συνήθως χρησιμοποιώντας τύμπανο ή / και κουδουνίστρα).

Στη συνέχεια, υπάρχουν οι διαδρομές σαμάν …
Μέσα σε αυτό το σαμανικό ταξίδι, ο σαμάνος συνδέεται με τους πνευματικούς βοηθούς / οδηγούς του.

Σεµινάρια Ρέικι-1oς βαθμός

Σεµινάρια Ρέικι-1oς βαθμός

Reiki – 1ος βαθµός (10-11 Φεβρουαρίου 2024) Ο 1ος βαθµός είναι η αρχική εκπαίδευση Reiki που δίνεται σε ένα αυτοτελές διήµερο σεµινάριο και απευθύνεται σε...

Σεµινάρια Ρέικι-2ος βαθμός

Σεµινάρια Ρέικι-2ος βαθμός

Reiki – 2ος βαθµός (2-3 Δεκεμβρίου 2023) Αυτή η εκπαίδευση απευθύνεται σε όσους έχουν πάρει εκπαίδευση Usui Reiki 1ου βαθµού και επιθυµούν να µάθουν πιο...

Ομάδες συμβουλευτικής ψυχοθεραπείας

Ομάδες συμβουλευτικής ψυχοθεραπείας

Συμβουλευτικές Ομάδες ψυχοθεραπείας Χρειαζόμαστε την εμπιστοσύνη και την παρουσία σας. Όπως κάθε άλλη άξια προσπάθεια που απαιτεί χρόνο και ενέργεια. Θα...