Σεµινάρια Αποτοξίνωσης

Αποτοξίνωση

Μια πλήρης διαδικασία καθαρισµού και µια εµπειρία που µπορεί να σας αλλάξει τη ζωή! Η συνέργεια των υλικών παρέχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα σε συνδυασµό µε την δική µου επίβλεψη. Το Πρόγραµµα περιλαµβάνει 4 χυµούς ηµερησίως φτιαγµένους σε ειδικό αποχυµωτή από βιολογικά προϊόντα ανάλογα µε τις ανάγκες του κάθε ατόµου ξεχωριστά.

Οι χυµοί φρούτων, λαχανικών και Superfoods κρατάνε όλο τους το οξυγόνο συµβάλλοντας έτσι στον καθαρισµό, την ανάπλαση, ευεξία και ενδυνάµωση του οργανισµού σας. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει υποστηρικτικά για ανθρώπους που βρίσκονται σε φάση ανάρρωσης ή αισθάνονται ότι έχουν χαµηλή ενέργεια και ζωτικότητα. Έτσι ανάλογα µε τις ανάγκες του, µπορεί να έρχεται ο ενδιαφερόµενος και να παραλαµβάνει τους ειδικούς χυµούς η να τους στέλνουµε εµείς. Η διάρκεια του Προγράµµατος µπορεί να κρατήσει 3, 5, 7 ή 14 ηµέρες.

Μπορεί κάποιος να θέλει να πίνει τους δύο χυµούς και να του δώσω ένα πρόγραµµα που να κάνει ο ίδιος. Έστω και έναν τέτοιο χυµό να πίνει την ηµέρα θα δει µεγάλη διαφορά. Μπορεί κάποιος να κάνει εξετάσεις αίµατος και να δει πως είναι πριν την αποτοξίνωση και πως µετά. Δοκιµάστε το αξίζει να το νιώσετε….

Η προσωπική μου εμπειρία

Ασχολούµαι εδώ και χρόνια µε την αποτοξίνωση ως θεραπευτική µέθοδο έχοντας εµβαθύνει στις τεχνικές και στον καλύτερο τρόπο εφαρµογής της. Στην Κλινική Centre of Bio-Regulative Medicine στην Πορτογαλία, έµαθα έµπρακτα τις αποτοξινωτικές διαδικασίες και πως λειτουργούν στον άνθρωπο. Μπήκα η ίδια σε προγράµµατα αποτοξίνωσης.

Η όλη διαδικασία κράτησε ενάµιση χρόνο. Εκεί έµαθα πολλά πράγµατα για το πως λειτουργεί ο ανθρώπινος οργανισµός και πως µπορεί να αποβάλλει τις τοξίνες σε όλα τα επίπεδα µε τη χρήση ειδικών χυµών, ειδικών συµπλεγµάτων βιταµινών και τη χρήση ενός ειδικού παράσιτου που παράγεται από το φλοιό του καρπού της µαύρης καρυδιάς. Εκτός από αυτή την εµπειρία, έχω κάνει δύο φορές τη 40ήµερη αποτοξίνωση συκωτιού πίνοντας µόνο χυµούς φρούτων και λαχανικών και πολλές φορές την επταήµερη αντίστοιχη αποτοξίνωση συκωτιού.

Έτσι γνώρισα σε βάθος όλη τη διαδικασία αποβολής του τοξικού φορτίου που θα µοιραστώ µαζί σας. Το πως να αποκωδικοποιούµε τα µηνύµατα που µας δίνει ο οργανισµός µας είναι ίσως το πιο σηµαντικό πράγµα που έχουµε να µάθουµε. Οι τοξίνες που επιβαρύνουν το σύστηµά µας δεν είναι µόνο βιολογικές, άλλα συναισθηµατικές και ενεργειακές. Όπως για παράδειγµα ο θυµός, που αποθηκεύεται και επιβαρύνει κυρίως το συκώτι.

Γι’ αυτό δεν αρκεί κατά τη γνώµη µου η αποτοξίνωση του υλικού σώµατος άλλα χρειάζεται να συνοδεύεται από ένα σύνολο ενεργειακών πρακτικών όπως είναι ο διαλογισµός, οι ατοµικές συνεδρίες, το Tachyon, η Yoga, το µοίρασµα, η βαθειά χαλάρωση, η θεραπευτική δύναµη του Νερού. Ο συνδυασµός των θεραπειών µας εξασφαλίζει ένα ασφαλές και ολοκληρωµένο αποτέλεσµα κάθαρσης και επανεκκίνησης της υγείας µας.

10 λόγοι Συνειδητής Αποτοξίνωσης

1. Απαλλαγή του σώματος από τις τοξίνες
2. Πρόληψη των χρόνιων ασθενειών
3. Βελτίωση λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος
4. Απώλεια βάρους
5. Αποφυγή πρόωρης γήρανσης
6. Βελτίωση της ποιότητα ζωής
7. Αύξηση της ενέργειας
8. Βελτίωση της ποιότητας του δέρματος
9. Απόκτηση διανοητικής και συναισθηματικής διαύγειας.
10. Αποκατάσταση της ισορροπίας στα συστήματα του σώματος

Σεµινάρια Ρέικι-1oς βαθμός

Σεµινάρια Ρέικι-1oς βαθμός

Reiki – 1ος βαθµός (5-6 Οκτωβρίου 2024) Ο 1ος βαθµός είναι η αρχική εκπαίδευση Reiki που δίνεται σε ένα αυτοτελές διήµερο σεµινάριο και απευθύνεται σε όσους...

Σεµινάρια Ρέικι-2ος βαθμός

Σεµινάρια Ρέικι-2ος βαθμός

Reiki – 2ος βαθµός (2-3 Δεκεμβρίου 2023) Αυτή η εκπαίδευση απευθύνεται σε όσους έχουν πάρει εκπαίδευση Usui Reiki 1ου βαθµού και επιθυµούν να µάθουν πιο...

Ομάδες συμβουλευτικής ψυχοθεραπείας

Ομάδες συμβουλευτικής ψυχοθεραπείας

Συμβουλευτικές Ομάδες ψυχοθεραπείας Χρειαζόμαστε την εμπιστοσύνη και την παρουσία σας. Όπως κάθε άλλη άξια προσπάθεια που απαιτεί χρόνο και ενέργεια. Θα...